Colofon

Deze website is eigendom van:

Artxanda Media

Sifriedstraat 30

1901 NS Castricum

KvK-nummer: 37116731


Email: ton@artxanda.com

Wij, de redactie van Vliegtickets-Marokko.com, hebben deze website opgezet om u een zo volledig mogelijk overzicht te geven van het aanbod aan goedkope vliegtickets naar Marokkaanse bestemmingen. Daarnaast verzamelen wij ook informatie over de vakantiebestemmingen op onze website en stellen die gratis ter beschikking aan de bezoekers. Heeft u vragen over de website, stuur dan een mailtje naar het bovenstaande email-adres. Klachten over de website, zoals foute links, technische onvolkomenheden e.d. gaarne melden via een e-mail aan de redactie. Als u deze website een aanwinst vindt horen we dat natuurlijk ook graag!

Vliegtickets-Marokko.com en Artxanda Media zijn geen reisorganisaties. Deze website biedt reisorganisaties en vakantie-gerelateerde bedrijven wel de ruimte om te adverteren. Het boeken van de uiteindelijke reisprodukten gebeurt altijd rechtstreeks bij de reisorganisaties waar wij op Vliegtickets-Marokko.com naar linken. Deze reisorganisaties hebben de volledige afhandeling van de reserveringen en boekingen in handen. Of u nu een ticket koopt, auto, hotelkamer of huisje huurt, of een complete vakantie boekt, u betaalt altijd rechtstreeks aan de desbetreffende reisorganisatie en niet aan Vliegtickets-Marokko.com of Artxanda Media.
Klachten over reserveringen, boekingen, reisprodukten enz.(voor vertrek en/of na terugkomst) kun je het beste direct aan de aanbieder van het betreffende product voorleggen.

Adverteren op deze website
Ook voor het plaatsen van een advertentie kunt u contact opnemen met de Redactie van www.vliegtickets-marokko.com.

Linken naar Vliegtickets-Marokko.com

Het is toegestaan om te linken naar Vliegtickets-Marokko.com. We vinden het zelfs fijn als u naar ons linkt! De code in het tekstblok hieronder is geschikt om naar ons te linken. Eenvoudig de code in de gewenste pagina plakken is voldoende. U kunt de tekst voor de link naar wens aanpassen of bijvoorbeeld deeplinken naar een van de vliegbestemmingen.

<a href="http://vliegtickets-marokko.com/" title="Vliegtickets Marokko">Vliegtickets Marokko</a>

Websites die naar vliegtickets-marokko.com linken kunt u vinden op onze link-pagina.